Thuis Nieuws

China Shenzhen Youfan Industry Co., Ltd. bedrijf nieuws

Certificaat
China Shenzhen Youfan Industry Co.,  Ltd. certificaten
China Shenzhen Youfan Industry Co.,  Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
De communicatie met de leverancier was zeer goed. Het product kwam snel aan en de kwaliteit was uiterst goed, beter dan verwacht.

—— Emil Balaci

Het product is van grote kwaliteit en duurzaam. De ventilator was prachtig om te werken met!

—— Timeya Karageorgos

Uiterst gelukkig met onze eerste test was de orde door Shenzhen Youfan, producten aan de hoogste kwaliteit. Henry was zeer professioneel en behandelde volkomen elk. Verheug me op het werken met hen in de toekomst:)

—— Mickel Mouradian

Het is het grote werken met Henry! Zeer verantwoordelijk, goed geïnformeerd en professioneel! Ik ben zeer tevreden. Verheug me op opnieuw het werken met hem!

—— Yoshiko Shimada

De productkwaliteit was zoals die en veroorzaakt binnen een redelijke hoeveelheid tijd enkel wordt beschreven. Het contact was groot om te werken met, zeer ontvankelijk en mededeelzaam door het proces. De follow-up was groot. Ik zal zeker opnieuw tot van dit bedrijf opdracht geven.

—— Carol Olech

De Industrie van Shenzhenyoufan deed een uitstekend werk op kwaliteit en op opportuniteit van productie en het verschepen. Henry Fan, mijn contact beantwoordde altijd mijn vragen en was zeer nuttig voor mijn eerste keer sourcing een product.

—— Terra Lemieux

De leverancier was snel en de mededeling was gemakkelijk. De leverancier was ontvankelijk voor mijn verzoeken en revisies. De verzending werd uitgevoerd tijdig en aankwam op tijd. De leverancier bleef tijdens het proces in contact, communicerend met me langs de manier. Dank!

—— Jeffrey Holman

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Laatste bedrijfsnieuws over Het Youfanteam heeft een mooie reis op Thailand.

Het Youfanteam heeft een mooie reis op Thailand.

[2019-10-14 11:28:57]
De verkoop van derde kwartaal 2019 was super goed, zodat was het gehele Youfan-verkoopteam gewaardeerd met een reizende reis naar Phuket Thailand. Hier is de gelukkige gezichten van het Youfan-team: Energiek, Creatief, Begaafd, en hoogtepunt van hartstocht:) Lees meer
Page 1 of 1